I Wish They All Could Be Peirce Girls. - Georgia On A Fast Train

Cykle mere


Da jeg nyder uddannelse så meget, så jeg har besluttet at gå efter noget nyt denne sommer. Jeg har nämlingen tanker, der begynder at cykle mere. Jeg tænker, at jeg vil ride til butikken, når jeg handler. Eller cykel til biblioteket, når jeg vil låne bøger. Mens cykling til venner, når vi besluttede at mødes. Jeg synes det er ganske rart at ride, men da jeg gik ud af skolen, har jeg ikke cyklet så meget, som jeg gjorde dengang. Da jeg var i skole, så jeg red den hver dag frem og tilbage. Så tog jeg den licens, så jeg blicit lidt doven ærligt. Det er så meget lettere at tage bilen til stranden. Det er så meget lettere og hurtigere at køre til biblioteket. Det er så meget lettere og hurtigere at tage bilen. Men det er måske ikke så godt for miljøet i det lange løb så korte afstande. Det er indlysende, at jeg ikke vil ride i verdens storm og regn, men jeg ønsker at være god til at køre på cykel, når det arbejder. Cykling giver en meget god øvelse. Jeg er ikke så glad for at gå, jeg tror det går for langsomt. Så jeg tror, ​​det vil blive bedre med cyklen ganske nemt. En anden ting jeg har startet med min træning er at drikke en sports drink, da jeg vil være til eller fra gym. Nu er det sidste gang, jeg følte mig så træt med alle de pollen i luften (jeg er lidt følsom over for det), så jeg har brug for lidt ekstra boost af energi til at holde min træning tidsplan. Jeg kan ikke lide at føle sig træt, jeg synes, det er en meget kedelig følelse at føle. Især da jeg normalt er ganske energisk og glad person. Men jeg synes det er rart, at der er for lidt hjælp, når du ikke føler så opsat på dage eller aftener.