I Wish They All Could Be Peirce Girls. - Georgia On A Fast Train

Ingen stressDer er ikke noget hyggeligere end at komme hjem på en kold vinterdag i en varm knitrende ild. At sidde pakket ind i en film med en varm kop te og bare nyde varmen (og forsøge at komme tilbage känslen fod). Det kan være virkelig svært koldt her i Skandinavien, så det føles som en biopejs er standard i vores hjem. Jeg voksede op til at have et komfur og har altid været i stand til at nyde en varm brand om aftenen, når det var ekstra koldt udenfor. Jeg ville ofte cykle til skole (uanset vejret), så det var ekstra koldt var altid taknemmelig, hvis moderen havde startet en brand, indtil de var hjemme. Nogle gange ville vi endda grillpølser indendørs ved ilden, måske ikke så normalt at gøre. Men vi havde en tradition for mindst en gang hver vinter grilning pølser på komfuret. Så ville vi også stege skumfiduser til dessert bagefter. Min søster og jeg plejede at længes efter den dag, vi sad og grillet hjemme.

Sådanne traditioner, jeg ønsker at give videre til mine børn. Så hvorfor nu, at vi er flyttet til et hvordan kan vi sørge for at købe det hjem en reel komfur så være børn får også grille hotdogs indendørs, når det er koldt. Så vi alle som en familie kan sidde og drikke varm chokolade med en varm brand i vinteren.

Men først skal vi se nok til at renovere klar boliger, så det kunne være klar til den dag, hvor vi rent faktisk har børn. Det vil sandsynligvis tage et stykke tid, men min drøm har altid været at blive mor. Men jeg tror ikke skynde sig, jeg først vil være sikker på, at vi har et godt hjem for de kommende børn at komme hjem til. Ingen stress overhovedet.