I Wish They All Could Be Peirce Girls. - Georgia On A Fast Train

Sportsdrik = motivation?

Jeg og Lucas spillede lidt kort sammen når far bankede på døren og bad os om at komme ned. Lucas sagde at jeg skulle tage med min sportsdrik og mit papir jeg had skrevet på for at forklare for dem hvad jeg had besluttet.Mor og far fortalte at de ville skilles ad og flytte til hversin lejlighed i stedet for huset vi boede i nu. Far had mødt en anden kvinde, og fordi mig og Lucas var gamle nok at skaffe vores eget hjem så syntes han ikke at det var en dårlig idé. Han og mor had stoppet at elske hinanden for lang tid siden, de had bare aldrig snakket om hvad de skal gøre. Mor sagde at det som skete var det bedste for alle. De spurgte mig om hvad jeg ville gøre. Jeg indså at de gerne ville havde at jeg osse flyttede hjemmefra men de sagde at jeg kunne bo med den ene, eller begge to, så lang tid jeg had brug for. Men jag sagde at det var okay, det var tid for mig at finde et eget sted. Lucas sagde at jeg skulle bo hos ham til at begynde med så de blev løst meget nemt.Men jeg fortalte osse hvad jag og Lucas had snakket om og hvordan jeg gik til Fakta og kiggede på en sportsdrik og besluttede mig for at begynde at ride og træne. Mor og far sagde at det var en meget god idé, og at Lucas jo had et ridhus rimelig tæt på hvor han boede.

Jeg troede altid det vil være mere spændende at flytte hjemmefra for den første gang. Nogle af mine venner som lige had flyttet hjemmefra virkede meget mere begejstrede, men måske flyttede de osse under lidt andre omstændigheder.