I Wish They All Could Be Peirce Girls. - Georgia On A Fast Train

Sportsdrik = motivation? - Del 2

Jeg sad lang tid og kiggede på mit papir. Tankerne fløj hele tiden til hvad mor had sagt lige før jeg gik ud. Had far været utro imod hinde? Imod os? Ved Lucas? ( Lucas er min storebror som allerede er flyttet hjemmefra.) Jeg drak lidt fra min sportsdrik og blev mindet om at den ikke smagt særlig godt, selvom jeg begyndte at vænne mig lidt ved smagen.Jeg så at døren åbnede sig og så Lucas. Jeg løb hen til han og faldt i hans arme. Han krammede mig hårdt. Han er 9 år ældre end mig, så han er 23 år og voksen. Og jeg føler mig meget roligere når han er i nærheden.Når jeg gav slip af ham kiggede han mig i øjnene og sagde at de hele ville gå godt og løse sig selv. Mor og far had stadig en del at rede ud så derfor had ringet ham og bedet han at være med mig imens. De had forklaret lidt for Lucas men de had osse sagt at de gerne vil forklare det hele for os begge to når de had snakket igennem alting.

Jeg forklarede for Lucas at jeg had gået til Fakta og hvad jeg had besluttet der og gjort når jeg kom hjem. Han fik osse smage på min sportsdrik, selvom han had drukket den før og sagde at det er en smage man skal vænne sig til. Han kiggede på mit papir og sagde at jeg had kommet til en god beslutning, og at han faktisk kunne tænke sig at være med. Jeg had besluttet at gå i ridskole en gang om ugen og træne på en træningsanlæggning en gang om ugen. Lucas sagde at han måske ikke skulle ride, men at han kunne træne med mig og køre mig hvor jeg skulle hen.