I Wish They All Could Be Peirce Girls. - Georgia On A Fast Train

Træning med energidrik

Nyt år. Nye vaner.


Er det ikke sådan man gør? Man bruger tonvis af penge og energi på at lave en fed fest vid nytårsaften, man køber alkohol, energidrik, sodavand, lime og dumme hatte. Sen ringer man rundt til alle man kender, og ikke kender, og spørger hvis de vil komme på den samme fest som sidste året og drikke sig fulde som sidste året og danse og ydmyge sig selv som man gør hvert eneste år.

Nytårsdagen


Man vågner op, spørger sig hvad man i hele verden laver, beder sig selv at tale lidt roligere fordi man har en hovedpine, og efter det sætter man sig og tænker: Hvad skal jeg nu gøre? Skal jeg forændre hele mig? Og hver nytårsdag så finder man ud at det skal jeg. Denne gang bliver de forændring. Og hvert eneste år baslutter man sig for at begynde at træne. Du bruger nogle af dine penge til at købe nyt træningstøj, fordi de (hvad for nogle mennesker ”de” nu er) siger at forkæle dig selv med lidt nyt gear vil motivere dig til at træne.

Komme af sted

Når du så har pakket din bag med sko, håndklæde og headset, og mobilen er fuldt opladet og færdig at fylde dine ører med masser af fed musik så sætter du dig og spørger dig selv: Skal jeg virkelig det her? Opvaskene skriger fra hele lejligheden og dit køkken- og sofabord er et bjerg af dåser af energidrikke, øl og cider. Men nej, du blev hjemme sidste året, og se hvordan det gik. Du tog aldrig af til træning. Men denne gang tager du af til Fakta. Du står og vælger mellem 2434 sorter af energidrik. No-names, RedBull, Monster osv. Du tager den store RedBull med skruelåg og en påse med nødder, og så er du på vej. Dette år skal du træne regelmæssigt, og blive et nyt menneske.