I Wish They All Could Be Peirce Girls. - Georgia On A Fast Train

Sköna kaminer hemma

Det är väl ändå underbart att ha en kamin hemma med biopejs, så det blir lättare och man slipper använda ved. För det är verkligen så mysigt med att ha en mysig brasa att titta in i. Det är något som verkligen får ett hem att vara mysigt och tryggt om det finns.

Hemma hos mamma och pappa

Hemma hos mina föräldrar så finns det en öppen spis och så finns det en kamin i köket och det är verkligen så underbart. Speciellt nu såhär på hösten och när vintern närmar sig. Då är det extra mysigt att tända en brasa och sätta sig framför den och bara mysa för en stund.
När man vaknar upp och någon redan har satt på kaminen och man känner hur värmen sprider sig och man blir helt avslappad av värmen. Ja det är något som man önskar att alla kunde ha hemma.

Det är bra att det finns så många olika typer av spisar och värmekällor som man kan ha så att det passar alla. För beroende på vart man bor och hur man bor och vilken ekonomi man har så är behöver lite olika.
Så det är toppen att det finns så många olika modeller att välja bland så att man kan skaffa den som passar en bäst och det är ju det man vill.
Längre fram så vill jag ha en öppen spis i mitt hem och gärna en kamin eller liknande också så att man har flera värme källor hemma att sitta och njuta framför. Ja det är verkligen härligt om man kan ha det på det viset.
Så jag ska verkligen kämpa för att kunna skaffa mig det någon gång framöver för det är något som jag verkligen tycker om och som är värt att lägga en peng på för att ha det hemma och njuta av.